Help! Uw computer is vastgelopen, juist nu u die belangrijke vergadering nog even wilt voorbereiden. U kunt niet op internet en u wilt graag uw jarige kleinkind een e-card sturen. Er zijn veel situaties waarin u uw computerprobleem zo snel mogelijk opgelost wilt hebben.

Met onze telefonische ‘hulp op afstand’ service lossen wij de meest voorkomende computerproblemen snel met u op. Met uw toestemming logt onze ICT-professional op afstand in op uw computer om zo het probleem te verhelpen. Tijdens dit proces kunt u op uw eigen beeldscherm blijven meekijken. Geen stress, maar toch de controle!

U hoeft dus niet thuis te wachten totdat er iemand langs komt en kunt snel weer verder met e-mail checken, thuis werken of een voorstelling reserveren!

Hulp op afstand downloaden

Door dit programma te downloaden op uw PC kunnen wij van afstand via het internet meekijken en u begeleiden met uw PC problemen. Download dit programma alleen als u een verzoek van PC Begeleiding heeft ontvangen. Vervolgens klikt u op uitvoeren/installeren. Nadat deze een verbinding heeft opgezet zal er een uniek ID en wachtwoord worden gegenereerd. Geef deze gegevens door aan Direct PC om de Hulp op afstand programma te starten. Geef alleen de gegevens door wanneer PC Begeleiding er om gevraagd. Als u twijfelt bel dan ons servicenummer op en dan helpen wij u verder.

Klik voor

Windows

Apple

Kunt u mij begeleiden mijn computer sneller te maken?

Ja, Wij kunnen uw computer zelfs op afstand sneller maken met u. Dit terwijl u meekijkt en vragen kunt stellen.

Waarom kiest u voor PC Begeleiding?

Bij ons maakt u gebruik van een unieke snelle service. Wij proberen de reparatie van uw laptop of computer op werkdagen altijd binnen 24 uur met u af te ronden. Want wij begrijpen dat uw laptop of computer onmisbaar is! Dat is pas service!

  • Reparatie binnen 24 uur!
  • Gecertificeerde Medewerkers
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • Altijd een eerlijk en persoonlijk advies

Of wij bellen u

    Contact Info

    Molenpark 10 9244LV Smilde

    Web: pcbegeleiding.nl