Windows-installatie en overige software installeren wij samen en vakkundig.

Dat geldt zowel voor nieuwe computers en laptops als voor bestaande.

Een computer is niet zo maar iets! Er komt een hoop bij kijken om een computer goed te laten werken; actuele en optimale software is essentieel. Is de software die u installeert wel veilig? Er bestaat immers veel software die met elkaar conflicteert en die uw pc langzaam maakt.
Met name bij het installeren van software via het internet lopen veel computers malware, spyware en zelfs virussen op. Bij veel kosteloze internetprogramma’s worden er vaak ook nog ‘gratis en voor niets’ programma’s geïnstalleerd waar men niet om heeft gevraagd en al helemáál niet op zit te wachten.

Bij een Windows installatie komt een hoop kijken.

Om ervoor te zorgen dat elk apparaat in uw computer ook daadwerkelijk en degelijk werkt, moeten er drivers worden gezocht en geïnstalleerd.
Wij assisteren u graag met het maken van de juiste softwarekeuze en met het installeren van de gekozen programma’s. Ook geven wij graag uitleg over deze software.
PC Begeleiding is volledig op de hoogte van alle nieuwe op de markt gebrachte software en kan dan ook elk nieuw programma voor u installeren.

Windows 10 is de nieuwste, leukste, mooiste, snelste en veiligste Windows versies ooit! Met deze Windows versies haalt u zoveel meer uit uw PC of laptop en is het nog leuker computeren met nog meer mogelijkheden. In vergelijking met eerdere Windows versies heeft Microsoft alles in het werk gesteld om u als gebruiker maximaal gemak te bieden in combinatie met maximale veiligheid. Even een paar van de vele voordelen op een rijtje:

De basisstructuur van 10 is veranderd, zodat het stabieler en veiliger is dan vorige Windows versies. Nog veel makkelijker en sneller bestanden zoeken op uw harde schijf. Grafisch is Windows 10 een hoogstandjes. Het aansluiten van externe apparatuur zoals printers e.d. regelen Windows  10 helemaal automatisch voor u.

Windows 7, 8 of 10 draait het best als u dit “schoon” installeert. “Schoon” wil zeggen dat u eerst alles van uw PC of laptop verwijdert, inclusief uw vorige versie van Windows en vervolgens stap voor stap alles weer installeert en instelt. PC Begeleiding is gespecialiseerd in het installeren en herinstalleren van alle Windows versies en doet dat dagelijks meerdere malen. Het voordeel voor u is dat u zeker weet dat alles goed gaat en u zult zich verdiepen in dit proces.

U bent bij ons verzekerd van een professionele installatie en wij kunnen tevens uw voorkeur programma’s installeren en alles samen met u instellen, zodat u echt direct aan de slag kunt. Wij kunnen natuurlijk ook uw data overzetten, zodat ook onder Windows 10 al uw bestaande gegevens weer beschikbaar zijn. Even uw email of printer instellen zodat u thuis lekker aan de slag kunt met de fantastische nieuwe eigenschappen van Windows 10, is voor ons em binnen kort ook voor u geen probleem.

Waarom kiest u voor PC Begeleiding?

Bij ons maakt u gebruik van een unieke snelle service. Wij proberen de reparatie van uw laptop of computer samen met u op werkdagen altijd binnen 24 uur af te ronden. Want wij begrijpen dat uw laptop of computer onmisbaar is! Dat is pas service!

  • Reparatie binnen 24 uur!
  • Gecertificeerde Medewerkers
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • Altijd een eerlijk en persoonlijk advies

Of wij bellen u

    Contact Info

    Molenpark 10 9244LV Smilde

    Web: pcbegeleiding.nl