Virus verwijderen van uw computer

Heeft u last van spam op uw computer? Of is uw computer in één keer erg langzaam geworden? Dan is er misschien sprake van een virus. Onze begeleiders helpen u snel met het virus verwijderen van uw computer.

Samen met u zal de begeleider uw pc virusvrij maken. Dit doet diegene altijd op een rustige manier. De specialist zal samen met u eerst het antivirussoftware bijwerken of installeren, als dit nog niet gebeurd is. Vervolgens zal hij of zij het virus verwijderen van uw computer.

Stap voor stap neemt de specialist het proces van het virus verwijderen met u door. Aan het einde van de afspraak is niet alleen uw computer weer helemaal snel en up-to-date, ook weet u in het vervolg hoe u zelf bepaalde computerproblemen oplost.

Onze begeleiders helpen u bij:

 • het installeren van antivirus software
 • het scannen van de computer op virussen
 • een gevonden virus verwijderen
 • Oorzaken van een virus op uw computer

Uw computer raakt het snelst besmet met een virus door verspreiding via e-mailberichten of chatgesprekken wat weer zorgt voor problemen met email. De virussen worden vaak vermomd als bijlagen van afbeeldingen of videobestanden. Ook door downloads op internet kunt u last krijgen van een virus.

Een teken van een virus is dat de computer plotseling veel trager is geworden. Ook kan het zijn dat uw adresboek mailtjes van u heeft ontvangen die u zeker niet zelf heeft verzonden. Het is van belang dat het virus verwijderen snel gebeurt. Soms is ook het uitvoeren van computer reparatie of laptop reparatie nodig.

Nuttige tips
Regelmatig onderhoud voorkomt de meeste virussen op uw computer. Wilt u zelf een virus verwijderen? Onze specialist geven u handige en duidelijke tips over het gebruik van een virusscanner en het virus verwijderen.

Virussen
Een virus is er op gericht om schade aan uw programma’s en bestanden toe te brengen. Het aantal virussen is de laatste jaren enorm gestegen. Dit in combinatie met het groeiende sociale internet en email verkeer, vergroot dit aanzienlijk de kans dat ook u slachtoffer wordt, of bent geworden van één of meerdere virussen. Vaak heeft u dit niet tijdig in de gaten met alle risico’s van dien voor uw programma’s en kostbare gegevens die op uw computer, laptop, externe harde schijf of netwerk staan.

Hoe herkent u een virus? Een virus zit verborgen op uw harde schijf en is alleen door goede up-to-date antivirus software te herkennen en te verwijderen. Een virus vertoont veelal wel symptomen. Wordt uw computer of notebook steeds langzamer? Bent u gegevens kwijt? Gebeuren er af en toe vreemde dingen, zoals bepaalde programma’s of bestanden die opeens niet meer werken, of mensen die e-mail van u krijgen terwijl u niets heeft verstuurd? Dan is er een grote kans dat uw computer een virus heeft opgelopen.

Spyware
Spyware is er op gericht om persoonlijke gegevens van u te verkrijgen, variërend van uw internetgedrag tot uw werkelijk persoonlijke gegevens als wachtwoorden. Net als bij het oplopen van een computer virus is door de combinatie van het groeiende sociale internet en email verkeer de kans dat u het slachtoffer wordt van spyware de laatste jaren aanzienlijk vergroot.

Spyware is een variant op een virus waarbij er op uw computer kleine programmaatjes op de achtergrond actief zijn, die bepaalde data of handelingen ongemerkt van u registreert en voor makers van deze spywareprogrammaatjes zichtbaar maakt. Er zijn vele verschillende soorten spyware, de meeste zijn relatief onschuldig, maar ze maken wel uw computer langzaam en u loopt het risico dat uw vertrouwelijke gegevens in handen komen van anderen. Daarnaast kunnen de makers van spyware zich er op richten om u veel ongewenste reclame mail te sturen.

Waarom kiest u voor PC Begeleiding?

Bij ons maakt u gebruik van een unieke snelle service. Wij proberen de reparatie van uw laptop of computer samen met u op werkdagen altijd binnen 24 uur af te ronden. Want wij begrijpen dat uw laptop of computer onmisbaar is! Dat is pas service!

 • Reparatie binnen 24 uur!
 • Gecertificeerde Medewerkers
 • Beste prijs kwaliteit verhouding
 • Altijd een eerlijk en persoonlijk advies

Of wij bellen u

  Contact Info

  Molenpark 10 9244LV Smilde

  Web: pcbegeleiding.nl